Personvern

EIANS

Behandling av personopplysninger

Denne websiden er utviklet av TABS AS for Eians Trafikkskole AS.
TABS AS er databehandler for Eians Trafikkskole AS.

Opplysninger om deg og din bruk av tjenesten

Informasjon som vises på websiden og/eller som du registrerer på websiden er knyttet til kundeforholdet mellom deg og Eians Trafikkskole AS.

Opplysninger og annen informasjon du måtte angi på denne websiden videreformidles til Eians Trafikkskole AS.

Det er trafikkskolen som er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger. Som eier av dine egne personopplysninger har du rett til innsyn i egne opplysninger og har rett til å få data rettet og slettet med visse forbehold.

Har du spørsmål om hvordan dine personopplysninger blir behandlet som du ikke finner svar på her - eller ønsker du innsyn, retting eller sletting av data - kan du kontakte Eians Trafikkskole AS som er ansvarlig for behandlingen av dine data.

Teknisk informasjon

For å kunne levere tjenesten, for å tilby en best mulig brukeropplevelse til deg og for å kunne tilby support, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Vi behandler informasjon om hva slags nettleser du bruker, IP-adressen din, landingsside og besøkshistorikk.

Som de fleste nettsteder benytter websiden seg av informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne. Websiden bruker informasjonskapsler til statistikk, i den hensikt å kunne gjøre nettsidene våre enda mer brukervennlige.

I informasjonskapslene lagres IP-adresse, hvilken nettleser og operativsystem som benyttes, samt data over besøkte undersider med dato/tidspunkt for besøket. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere brukeren.

Ved å bruke websiden samtykker du til at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Hvis du ikke ønsker å samtykke til dette, kan du administrere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Det kan du lese mer om her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Kommende aktiviteter

Lastsikringskurs (B96)

7. aug / Eians Trafikkskole / 1.300 kr

MC-Teori (2.1 Grunnkurs klasse A1, A2 og A) (A)

7. aug / Eians Trafikkskole / 900 kr

August-tilbud: Trafikalt grunnkurs u/trafikant i mørket (TG)

20. aug / Eians Trafikkskole / 1.300 kr

Førstehjelpskurs (TG)

29. aug / Eians Trafikkskole / 650 kr

Ta kontakt

Adresse

Peder Bogensgt. 6 a

3238 Sandefjord

334 75 600

post@eians.no